Mon. Jul 1st, 2024
Передані автомобілі. Фото: MK FoundationПередані автомобілі. Фото: MK Foundation

Благодійний фонд MK Foundation 1 березня передав Державній прикордонній службі ще 50 автомобілів. Ними користуватимуться підрозділи, які перебувають в зоні бойових дій.

Про це повідомила пресслужба фонду.

Заступник начальника Шостого прикордонного Волинського загону з озброєння і техніки полковник Роман Косьміна подякував MK Foundation за підтримку саме автівками Volkswagen T5, які активно використовуються на війні:

“Вони негабаритні, маневрені і менш помітні для ворога. А також універсальні, адже підходять і для перевезення вантажів, і для евакуації поранених”. 

MK Foundation регулярно надає допомогу прикордонникам. Загалом різним підрозділам було передано понад 160 автомобілів. Транспорт надали, зокрема, бійцям Першого, Третього, Четвертого та Одинадцятого загонів.

Нагадаємо, кілька тижнів тому благодійний фонд MK Foundation, засновником якого є бізнесмен Максим Кріппа, а також компанії-партнери NAVI, Maincast та розробники гри S.T.A.L.K.E.R. придбали тисячну автівку для Сил оборони. 

Загалом MK Foundation забезпечує цільову підтримку у сфері матеріально-технічного забезпечення та гуманітарного розмінування. Фонд працює над тим, щоб впроваджувати новітні технології, автоматизовувати процеси, підвищувати мобільність і рівень засобів персонального захисту фахівців.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *