Fri. Jul 5th, 2024
Кібератака. Ілюстративне фото: pexels.comКібератака. Ілюстративне фото: pexels.com

Експерти з кібербезпеки Головного управління розвідки Міністерства оборони України успішно провели успішну операцію проти Росії. Вони здійснили атаку і отримали доступ до серверів російського Міністерства оборони.

Про це повідомляє пресслужба ГУР.

Спеціалісти з кібербезпеки Головного управління розвідки Міністерства оборони України успішно провели операцію проти Росії, отримавши доступ до серверів російського Міністерства оборони шляхом здійснення атаки.

Отримана інформація дозволила встановити повну структуру системи російського Міністерства оборони та його відділень. До того ж, вдалось ідентифікувати генеральний склад, інших високопоставлених керівників структурних підрозділів Міністерства оборони РФ, а також заступників, помічників, спеціалістів — всіх, хто використовував програмне забезпечення для електронного обміну документами під назвою “бюрократ”.

Так, у розпорядженні української розвідки опинилась службова документація заступника міністра оборони РФ, Тимура Вадимовича Іванова. За інформацією з повідомлення, цей заступник Шойгу відіграв важливу роль у тому, що кібератака була успішною.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *