Чт. Сер 22nd, 2024
Оточуючі згадують, що нападник на Трампа 20-річний Томас Метью Крукс був одинаком та поганим стрільцем. Фото: timesnownews.com

20-річний нападник, який скоїв замах на експрезидента США Дональда Трампа, Томас Метью Крукс не мав судимостей, цікавився вогнепальною зброєю і добре вчився в школі. Про це пише Sky News.

Повідомляється, що середню школу він закінчив лише два роки тому. І при цьому отримав нагороду «Зірка Національної математичної та наукової ініціативи» вартістю 500 доларів.

Як розповів однокласник Крукса 21-річний Джейсон Колер, майбутній нападник на експрезидента США був одинаком та вигнанцем. В шкільній їдальні він завжди сидів один. В старших класах над ним знущалися. Одним із приводів для кепкування однолітків була пристрасть Томаса до мисливського вбрання. Хлопець постійно його носив, а оточуючі з цього глузували.

Одиноким та аполітичним запам’ятав Крукса 20-річний Майкл Дуджак. Цей хлопець не зміг пригадати, щоб майбутній стрілець коли-небудь говорив про політику, або виявляв активність у соцмережах.

Крукс намагався доєднатися до шкільної стрілецької команди. Проте йому відмовили через те, що він був поганим стрільцем, розповів нинішній капітан команди Фредерік Мах.

Після школи Томас влаштувався до будинку для людей похилого віку. Він працював помічником дієтолога. Як розповіла адміністратор закладу Марсі Грімм, хлопець пройшов необхідну для прийняття на роботу перевірку на відсутність судимостей.

Нагадаємо, ввечері 13 липня під час передвиборчого мітингу Дональда Трампа в Батлері, штат Пенсильванія, почалася стрілянина. Внаслідок цього у політика постраждало праве вухо. Одного з учасників мітингу було вбито, ще двох – поранено.

За інформацією ЗМІ, замах на експрезидента США скоїв 20-річний Томас Метью Крукс. Як пише Sky News, він відкрив вогонь з гвинтівки типу AR, що купив його батько.

Поліція застрелила нападника на місці події.

У ФБР стрілянину на мітингу розслідують як внутрішній терористичний акт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *