Пн. Лип 1st, 2024
Віцепрем'єр-міністерка України Ольга Стефанішина. Фото: wikimedia.comВіцепрем'єр-міністерка України Ольга Стефанішина. Фото: wikimedia.com

Віцепрем’єр-міністерка з питань європейської і євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина під час спілкування з журналістами заявила, що Україна сподівається, що Європейська комісія до 12 березня представить переговорну рамку щодо можливості вступу нашої країни до Європейського Союзу.

Проо це пише Укрінформ.

Уже до 12 березня сподіваються, що Європейська комісія виставить переговорну рамку та відзначить прогрес у реформах, необхідних для вступу до Європейського Союзу.

“Наша мета —  до 19 березня отримати рішення від країн ЄС. Ми сподіваємося, що ніяких затягувань не відбудеться”, — заявила Стефанішина.

Водночас віцепрем’єрка Стефанішина каже, що невідомо, чи все піде за тим планом, який Україна мала до 24 лютого. Адже, як відомо експрезидент України лідер фракції “Європейська солідарність” Петро Порошенко звернувся до єврокомісара Олівера Варгеї з проханням вплинути на “дискримінаційну практику” в Україні, яка нібито не дає опозиції виїжджати за кордон.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *