Вт. Лип 2nd, 2024
Українські удари виводять з ладу російські нафтопереробні заводи. Фото: Baza

На тлі жорстокості та безпринципності росіян на війні проти України дивно виглядають намагання партнерів зупинити атаки українців по нафтоперереробних заводах РФ. Про це сказав засновник та один із командирів спецпідрозділу «Kraken» Головного управління розвідки МО Костянтин Немічев.

За словами командира «Kraken», російські військові ведуть війну без жалю, забувши про будь-які правила та моральні принципи. Війна має геноцидальний характер, бо росіяни використовують всі засоби, всі засоби, щоб знищити українців. На переконання спіробтіника ГУР, зараз йдеться не більше не менше, як про виживання української нації.

Розвідник зауважив, що на такому тлі позиція партнерів, які засуджують українські удари по російських нафтоперереробних заводах, є дивною.

«Тому краще не розмірковувати, куди варто чи не варто бити, а надавати необхідну допомогу, щоб завершити справу з терористами раз і назавжди», – закликав Костянтин Немічев.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що міністр оборони США Ллойд Остін критично відгукнувся про удари українських дронів по російських НПЗ. За словами генерала, такі атаки можуть мати негативні наслідки для світової енергетичної сфери. На переконання генерала, Україні слід зосередитися на військових цілях супротивника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *