Чт. Вер 19th, 2024

Інвестор української кіберспортивної команди NAVI Максим Кріппа на аукціоні придбав маєток у Козині, що на Київщині. Вартість склала 311,11 млн гривень, що на 60% перевищує початкову ціну. Про це йдеться у звіті “Prozzoro.Продажі”, де проходив аукціон.

Онлайн-торги відбулися 16 січня 2023 року. Маєток разом із іншими приміщеннями продавав “Промінвестбанк”, який встановив ціну у 187,63 млн гривень. Найдорожчу вартість лоту запропонувало ТОВ “Мідал”: йдеться про 311,11 млн гривень.

Загалом об’єкт має кілька частин. Зокрема, це ресторан, який може розмістити 140 людей, спальний та адміністративний корпуси, які належать до бази відпочинку в Кончі-Заспі за адресою Столичне шосе, 133. Також є маєток у Козині площею 1128 квадратних метрів на вулиці Монашинська 2-А, елінг та гостьова прибудова на 28 квадратних метрів.

На території розміщені три господарські споруди з площею у 226 квадратних метри кожна. Спершу компанія-продавець планувала здавати ці забудови в оренду після аукціону, але так і не провела торги.

Окрім цього, до лоту додали три земельні ділянки для будівництва та 10 соток для ведення сільського господарства. На додачу є трактор іпайовий внесок у нефінансову установу.

Конкуренцію ТОВ “Мідал” склали дві компанії: ТОВ “Інженіринг-аналітика” та ТОВ “Грин Хаус” з пропозиціями 187,63 млн грн і 189,70 млн грн відповідно.

Зазначимо, що компанією “Мідал” володіє Максим Кріппа. Окрім української кіберспортивної команди NAVI, він також займається благодійністю та має фонд MK Foundation, який забезпечує військових ЗСУ потрібним обладнанням. До його активів належать також Maincast, GSC Game World, і БЦ “Парус” у Києві.

Внесено зміни 05.08.2024.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *