Чт. Вер 19th, 2024
Дональд Трамп. Фото: depositphotosДональд Трамп. Фото: depositphotos

Неподалік гольф-клубу кандидата у президента США від республіканців Дональда Трампа, що розміщений у штаті Флорида, сталася стрілянина. Про це пише агентство Reuters.

Директор із комунікацій передвиборчої кампанії Трампа Стівен Ченг заявив, що політик перебуває у безпеці після пострілів. Втім, він не надав жодних подробиць.

У Секретній службі оголосили, що стрілянина відбулася напередодні близько 14 години за місцевим часом. Відомство спільно з офісом шерифа округу Палм-Біч розпочали розслідування та невдовзі повідомлять більше деталей. Пізніше там зауважили, що вдалося затримати підозрюваного у стрілянині, він перебуває під вартою.

Син Трампа, Дональд-молодший, написав у своєму дописі в мережі Х, що у кущах знайшли автомат АК-47. Він посилався на місцеві правоохоронні органи, також чоловік підтвердив, що одного підозрюваного вже затримали.

Американський президент Джо Байден засудив ймовірний замах на колишнього президента Дональда Трампа та доручив команді надати усі потрібні ресурси Секретній службі для захисту політика. Він наголосив, що високо оцінює роботу організації та правоохоронні органи.

На ситуацію також відреагувала віцепрезидентка та кандидатка на виборах президента США від Демократичної партії Камала Гарріс. Вона зазначила, що засуджує політичне насильство. Тож усі мають зробити максимум, аби такий інцидент не став поштовхом до нового злочину.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *