Чт. Вер 19th, 2024
Автомобілі від MK Foundation. Фото: Державна прикордонна службаАвтомобілі від MK Foundation. Фото: Державна прикордонна служба

Благодійна організація MK Foundation, яка працює спільно з розробниками гри S.T.A.L.K.E.R. та кіберспортивною командою NAVI і студією Maincast, надали для українських прикордонників 100 вантажних автомобілів моделі Volkswagen Transporter.

Про ініціативу фонду повідомила Державна прикордонна служба України, яка користуватиметься бусами. Відповідне забезпечення допоможе посилити підрозділи прикордонників у зоні бойових дій.

У повідомленні зазначили, що MK Foundation не відкриває збори коштів серед громадян. Уся допомога купується за кошти партнерів.

Відомство подякувало за отримані машини та висловило надію, що така співпраця буде продовжуватися й надалі. Зауважимо, що від початку повномасштабної війни на території України фонд передав прикордонникам вже 313 машин Volkswagen Transporter, дві вантажівки Iveco та три ще карети швидкої допомоги.

Фонд MK Foundation заснував підприємець Максим Кріппа. Організація постійно закриває ключові потреби підрозділів військових, рятувальник та прикордонників, аби пришвидшити перемогу України у війні з Росією. Серед іншого йдеться про підтримку у забезпечені автомобілями та гуманітарного розмінування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *