Sun. Jul 7th, 2024
Володимир Зеленський. Фото: armyinformВолодимир Зеленський. Фото: armyinform

Президент України Володимир Зеленський заявив, що найближчим часом, у кінці травня — на початку червня, російська армія піде у наступ. Про це він заявив на пресконференції сьогодні, 25 лютого.

За словами Зеленського, 2024 рік стане переломним для України. Зокрема, найближчі місяці будуть складними, бо Кремль готується наступати. Ця ситуація ускладнюється й обставинами, котрі наразі існують в США. Нагадаємо, що Палата представників досі не проголосувала за надання допомоги Україні в 60 млрд. Президент додав, що переломним буде й період після виборів в США, котрі відбудуться у листопаді.

Глава України розповів, що ЗСУ теж мають план нового контрнаступу. Але тепер, за словами Володимира Зеленського, документ матиме кілька версій, щоб уникнути витоку. Бо такі випадки були у минулому, і план “українського контрнаступу був на столі у Путіна”. Президент зазначив, що саме з цим пов’язані й кадрові зміни у керівництві Збройних сил. 

Слід зазначити, що звільнення Валерія Залужного Зеленський коментувати не став. Він сказав, що це “внутрішній момент” і він не буде його обговорювати. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *