Пн. Тра 13th, 2024
Володимир Путін. Фото: Getty ImagesВолодимир Путін. Фото: Getty Images

Президент Росії Володимир Путін продовжує давати приголомшливі заяви. Остання з таких торкнулася Бельгії. За словами російського диктатора, ця країна з’явилася на карті світу значною мірою завдяки Росії. Про це він розповідав молоді на фестивалі, пише “Главком”.

Путін каже, що “Бельгія як незалежна держава почала своє існування в тому числі завдяки РФ і позиції Росії”. У своєму виступі він додав, що на сьогодні цей факт, звичайно, не має значення.

А має значення, що з багатьма країнами світу, у нас є своя історія відношень, і, як правило, вона має позитивний характер “, — каже Путін.

У соцмережі відео Путіна завірусилося. У коментарях користувачі згадали ще одну заяву очільника Кремля, коли він казав, що Україну створив товариш Ленін. Тоді Путін заявив, що “Ленін був автором і архітектором країни” і назвав “Україну імені Володимира Ілліча Леніна”. Ба більше, російський диктатор казав, що цей факт підтверджується документами.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський нещодавно розповів подробиці зустрічі з Володимиром Путіним віч-на-віч у 2019 році.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *