Пт. Чер 28th, 2024
NAVI. Фото: HLTVNAVI. Фото: HLTV

Кіберспортивна організація NAVI за сприяння MK Foundation перерахувала 5 млн грн на безпілотні роботизовані системи для українських військових. Про це повідомила пресслужба клубу.

Зазначається, що надані кошти – це частина виграшу в розмірі 500 тис. доларів, який українська команда отримала на останньому світовому чемпіонаті з CS2.

Клуб звернув увагу, що з початку повномасштабної війни активно підтримує Україну, а новий внесок був зроблений як відповідь на останні події на фронті.

Загалом кіберспортивна команда NAVI, власником якої є інвестор Макс Кріппа, та фонд MK Foundation, засновником якого є цей самий бізнесмен, забезпечили значну матеріально-технічну допомогу армії, надавши військовим понад 1400 автівок, моторні човни, генератори та інше обладнання. Протягом двох років підтримку отримали 170 військових підрозділів.

Спільно зі студією Maincast кіберспортсмени активно залучаються до благодійності, втілюючи різноманітні ініціативи. Однією з них стала кампанія Born To Brave, приурочена до ювілею клубу в 2022 році, а також проєкт Reconstructed, метою якого стало відновлення школи, пошкодженої внаслідок ракетного удару. Додатково NAVI проводить благодійні шоуматчі, залучаючи увагу до важливих питань війни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *