Сб. Вер 21st, 2024
Гарріс та Волз. Фото: скриншот з допису в мережі Х.Гарріс та Волз. Фото: скриншот з допису в мережі Х.

Камала Гарріс, яка, ймовірно, стане висуваницею на вибори глави США від Демократичної партії, обрала кандидатом у віцепрезиденти губернатора Міннесоти Тіма Волза. Про це вона написала у дописі в мережі Х.

Гарріс зазначила, що він постійно допомагає таким ж робітничим сім’ям, як і його, у своїй ролі губернатора, учителя, тренера і ветерана. За її словами, чудово, що він буде команді. Вона закликала братися до роботи.

Зазначимо, що 60-річний Тім Волз колишній учитель та військовий Нацгвардії Сполучених Штатів, наразі ж губернатор штату Міннесота. Його перевагою виступає змога обійти Джеймса Девіда Венса, який став кандидатом у віцепрезиденти США Дональда Трампа, у голосах виборців зі штатів Середнього Заходу.

Незабаром після офіційного оголошення від Камали Гарріс, її штаб оновив вебсайт. На сторінці, присвяченій кандидатові, зауважено, що він походить з простої робітничої родини в Америці, тож за своєї каденції він працюватиме саме на це.

Джерела видання CNN розповіли, що вибір Камали Гарріс був оснований на списку досягнень Волса. Він відстоював позиції оплачуваної відпустки, контролю над озброєнням, репродуктивні права та впровадив безкоштовні обіди для школярів. Також він вагомо вирізняється від Дональда Трампа та Джеймса Девіда Венса.

Нагадаємо, Гарріс обирала віцепрезидента з поміж двох кандидатів – Тімом Волзом та Джошем Шапіро, губернатором Пенсильванії. Останній відомий у своєму штаті та дещо молодший, йому 51 рік. Він гарний оратор та вміє говорити з селянами, що вважається слабким місцем у демократів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *