Чт. Вер 12th, 2024
Тім Волз. Фото: Getty ImagesТім Волз. Фото: Getty Images

Соратник кандидатки на пост президентки США Камали Гарріс губернатор штату Міннесота Тім Волз офіційно став номінантом на посаду віцепрезидента від Демократичної партії. Про це повідомляє видання Associated Press.

Своє рішення він оголосив під час національного з’їзду партії, що проходив у Чикаго. Волз зазначив, що цього дня усі делегати зібралися з однієї причини – через любов до своєї держави. Чимало американців не знали про нього нічого, допоки Гарріс не ухвалила рішення обрати його кандидатом у віцепрезиденти.

Тож Волз скористався промовою на партійній зустрічі, аби представити себе та досягнення. Він розповів про своє дитинство в маленькому містечку, військову службу, проведену роботу щодо репродуктивних прав та контролю над озброєнням. Також зауважив, що працював вчителем та тренером.

Перед його виступом орієнтовно десять гравців команди, яку раніше тренував Волз, вибігли на сцену в старій шкільній формі команди під супровід оркестру. Кандидат з’явився на сцені на фоні табличок «Тренер Волз».

Ймовірно, таким виходом штаб Камали Гарріс прагнув залишити у спогадах американців образ Волза, як тренера збірної.

Зазначимо, що Тіму Волзу нещодавно виповнилося 60 років. Він може отримати більше підтримки зі штатів Середнього Заходу. Також кандидат активно підтримує Україну у війні проти Росії.

Раніше повідомлялось, що Демократична партія офіційно висунула Камалу Гарріс кандидатом у президентських перегонах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *