Вт. Тра 14th, 2024
ДТП з нардепом Андрієм Ніколаєнком. Джерело: НацполіціяДТП з нардепом Андрієм Ніколаєнком. Джерело: Нацполіція

На початку листопада минулого року народний депутат від “Батьківщини” Андрій Ніколаєнко збив на смерть 18-річну дівчину. Протягом 4 місяців ДБР проводило розслідування і сьогодні оприлюднили його результати. Повідомляється, що депутат порушив правила дорожнього руху: він рухався з Києва до Львова з перевищенням дозволеної швидкості.  

У ДБР додають, що одна з камер зафіксувала перевищення швидкості авто, за кермом якого був Ніколаєнко, у межах населеного пункту, де сталася трагедія. Фототехнічна експертиза теж підтвердила це, повідомили у відомстві. Сам депутат каже, що правил не порушував, проте зіткнення уникнути не вдалося. Йому загрожує 8 років увʼязнення.

Аварія сталася на трасі Київ — Чоп, поблизу села Березівка. Дівчина перебігала проїзну частину, а Ніколаєнко, перевищуючи дозволену швидкість у 40-50 км/год, допустив наїзд на потерпілу. Дівчина померла на місці ДТП від отриманих травм. 

Слід зазначити, що у ДБР кажуть, що нардеп систематично порушував правила ПДР.  За останні два роки на нього склали 22 адміністративні постанови. 

Нагадаємо, що вчора стало відомо, що бізнесмен Ігор Коломийський залишиться під вартою до 24 квітня. А на початку лютого Печерський районний суд Києва продовжив тримання під вартою нардепа Нестора Шуфрича.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *