Пн. Тра 13th, 2024
Дональд Трамп. Фото: SCANPIX / Julia Nikhinson / AFPДональд Трамп. Фото: SCANPIX / Julia Nikhinson / AFP

Експрезидент США Дональд Трамп у свіжому інтерв’ю Fox & Friends зробив декілька приголомшливих заяв. Зокрема колишній очільник Білого дому сказав, якби він був президентом США — війни в Україні та військових конфліктів на Близькому Сході не було б.

Трамп каже, що за його президентства в Ірану не було грошей ні на ХАМАС, ні на “Хезболлу”. Ба більше, політик заявив, що конфліктів би на Близькому Сході не було, бо з ним би так не вчинили. А от чинного президента Джо Байдена, каже Трамп, там взагалі не поважають.

Лідер республіканців звинуватив Байдена й у війні в Україні. Трамп продовжив свій спіч, заявою, що Росія ніколи б не напала на Україну, якби він був очільником США. Всю відповідальність за майже всі війни світу він поклав на Байдена. 

Всі ці люди, які мертві в Україні, Росії та Ізраїлі, всі ці зруйновані території…”, — продовжив Трамп. “Люди зараз могли б жити чудовим життям”, — додав він.

Резюмував свій виступ ексголова Білого дому тезою, що Байден привів світ до Третьої світової війни.

До речі, сьогодні стало відомо, що на праймеріз у 15 штатах, так званий Супервівторок, від Демократичної партії більше голосів набрав Байден, а від Республіканської — Трамп. ЗМІ пишуть, що Ніккі Гейлі сьогодні зробить заяву, що вибуває з передвиборчої гонитви.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *