Пн. Тра 13th, 2024
Олексій Данілов, Фото: УкрінформОлексій Данілов, Фото: Укрінформ

Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов в соцмережі Х звернувся до всіх, хто увірував у пропагандистські тези Кремля щодо занепаду США та слабкості Заходу. Він по пунктах пояснив позицію України в питаннях завершення війни.

Данілов зазначив, що через справедливий суд і покарання всіх російських воєнних злочинців, а також відновлення територіальної цілісності країни, можливо починати якісь перемовини. Про це йдеться у “Формулі миру”, які ініціював президент України Володимир Зеленський.

Секретар РНБО не став заперечувати, що на передовій зараз дуже складно. Але чиновник впевнений, що Україні вдасться розв’язати проблеми з нестачею снарядів та поповнити резерви.

Він додав, що українці, безумовно, втомилися від війни, але нація завжди обере свободу, а не рабство, тому боротьба продовжиться. Олексій Данілов наголосив, що Кремлю, попри всі спроби, не вдасться деморалізувати українців, тим паче посіяти розбрат в середині країні.

Чиновник також впевнений, що зараз вкрай важливо, щоб країни-союзники зупинили постачання підсанкційних товарів військового призначення у Росію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *