Вт. Лип 2nd, 2024
Інвестор NAVI Максим Кріппа на благодійному аукціоні придбав першу золоту медаль команди з CS:GOІнвестор NAVI Максим Кріппа на благодійному аукціоні придбав першу золоту медаль команди з CS:GO

Нещодавно один з найвідоміших інвесторів в український IT-сектор Максим Кріппа придбав першу золоту медаль в історії команди з гри CS на благодійному аукціоні Tribuna.com, яку на аукціон виставив відомий колишній гравець команди NAVI в CS 1.6 і зараз кастер української студії Арсеній «ceh9» Триноженко.

Про це повідомляє Tribuna.com. 

Ця медаль, продана за 10 000 доларів на eBay, стала символом об’єднання кіберспортивної спільноти для підтримки воїнів на передовій, зокрема на Бахмутському напрямку, де ведуться найзапекліші бої.

Українські кіберспортивні діячі постійно нагадують нам про ті випробування, які ми зараз переживаємо, активно підтримуючи Збройні сили України через регулярні пожертви, благодійні збори та організацію аукціонів, а також активно допомагають у їх поширенні.

Варто зазначити, що кошти, зібрані з аукціону, будуть направлені на допомогу Збройним силам України та постраждалим від війни. Цей вчинок підприємця Максима Кріппи та інших благодійників відзначився, збираючи понад 6 мільйонів гривень на підтримку військових і мирних жителів, що постраждали від війни на сході України, і показав, як важливо сприяти благодійності через спортивні заходи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *