Пт. Жов 18th, 2024
Дональд Трамп. Фото: GettyImagesДональд Трамп. Фото: GettyImages

Кандидат від республіканців на виборах президента Сполучених Штатів Дональд Трамп заявив про потребу додаткового захисту напередодні голосування.

Про це повідомляє видання The Washington Post.

Дональд Трамп просить військові літаки, а також хоче обмежити польоти над його резиденцією та локаціями для проведення мітингів. Він вважає, що потрібно розмістити балістичне скло під час його виступів.

Відповідні запити команди Трампа доволі надзвичайні та безпрецендентні, оскільки до цього жодного кандидата у президенти США не перевозили військовими літаками напередодні виборів.

Водночас такі прохання спрямували після того, як радники кампанії Трампа отримали звіти, у яких уряд попереджає, що Іран усе ще продовжує підготовку до змову з метою його вбивства. Джерела видання зазначають, що команда Трампа занепокоєна щодо ракет та безпілотників.

Зокрема керівниця передвиборчої кампанії Дональда Трампа Сьюзі Вайлз написала листа до голови Секретної служби Рональда Л. Роу-молодшого. За її словами, робота організації незадовільна, адже нещодавно їй довелося скасувати публічний захід в останню секунду через брак персоналу Секретної служби. Тож Трампа довелося посади у маленькій кімнаті із журналістами.

Натомість американські посадовці прокоментували медіа, що навряд чи компанії Трампа вдасться отримати військові літаки, виходячи з поточних розвідувальних даних.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *