Нд. Кві 28th, 2024
Ілон Маск. Фото: agenzianovaІлон Маск. Фото: agenzianova

Ілон Маск вказав, що не планує робити великі пожертви на користь будь-якого з кандидатів від Республіканської партії або Джо Байдена, знизивши очікування після своєї зустрічі з кандидатом від Республіканської партії на початку цього тижня.

Про це пише Bloomberg.

“Дозвольте уточнити: я не планую передавати фінансову підтримку жодному з кандидатів на президентський пост у Сполучених Штатах”, — застеріг Маск.

Зауваження Ілона Маска можуть також свідчити про можливість здійснення благодійних внесків на користь політичних комітетів або інших політичних цілей, але це ще не означає автоматичну готовність до цього.

Ця заява є важким ударом для Трампа, який, за даними видання, має серйозні фінансові труднощі і розраховував на підтримку Маска, особливо коли він готується до повторного зіткнення з Байденом на загальних виборах.

Рішення Ніккі Гейлі, останнього суперника Трампа від Республіканської партії, вийти з виборчої гонки означає, що вона практично відкрила дорогу для колишнього президента в якості кандидата від партії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *