Нд. Кві 28th, 2024

У Палаті представників Конгресу США демократична партія виявила готовність підтримати законопроєкт, що стосується допомоги Україні, що надійшов із Сенату. Однак, вони висловлюють своє несхвалення щодо пропозиції республіканця Браяна Фіцпатріка.

Про це заявив лідер демократів у Палаті представників Гакім Джеффріс, передає Укрінформ.

З його слів, єдиною перспективою забезпечити потреби американського народу в національній безпеці є прийняття республіканцями в Палаті представників всебічного законопроєкту про національну безпеку, який був запропонований у Сенаті.

Він відзначив, що всі члени нижньої палати розуміють, що якщо таке голосування відбудеться, то законопроєкт отримає підтримку понад 300 голосів. Джеффріс переконаний, що прийшов час для республіканців у нижній палаті Конгресу підтримати національну безпеку США і відокремитися від пропутінських фанатиків Трампа в своєму політичному середовищі.

Водночас він зауважив, що інший законопроєкт, який також передбачає підтримку України і був представлений республіканцем Браяном Фіцпатріком, не включає пакети гуманітарної допомоги для країн, що переживають війни по всьому світу (тобто Ізраїль і Тайвань). Тому, за його словами, цей законопроєкт є неприйнятним для демократів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *