Нд. Кві 28th, 2024
Радник міністра оборони Кирило Тимошенко. Фото: ОПРадник міністра оборони Кирило Тимошенко. Фото: ОП

Колишній заступник голови Офісу президента, Кирило Тимошенко, призначений на високу посаду в одному з ключових державних відомств. Попередньо з’явилися звістки про його призначення на посаду радника міністра оборони, Рустема Умєрова.

Про це пише “NV”.

З’ясувалося, що починаючи з 1 березня 2024 року, Кирило Тимошенко фактично виконує обов’язки штатного радника міністра оборони, як це вказано в відповідному наказі про призначення.

Як повідомили у Міноборони Кирило Тимошенко спрямовує свою діяльність на розвиток медіа та комунікацій, координацію інформаційної стратегії в Міністерстві оборони та його підпорядкованих структурах. Він також працює над створенням єдиної системи інформаційного обміну в Збройних Силах України для оптимізації діяльності під час можливого введення воєнного стану.

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко не в захваті від призначення Тимошенка.

“Взагалі геніально. Читаєш останнє дослідження з катастрофічною втратою довіри і … таке. Мда”, – написав політик.

Нагадаємо, починаючи з 2022 року, Кирило Тимошенко, який був куратором “Великого будівництва”, почав відповідати за відновлення інфраструктури на звільнених територіях. Того ж року ЗМІ стало відомо, що Тимошенко користувався позашляховиком “Chevrolet Tahoe”, наданим Україні компанією “General Motors” для евакуації громадян з зон бойових дій та гуманітарних місій. Пізніше НАБУ заявило, що він діяв у межах закону.

Згодом Тимошенка кермував Porsche Taycan, оціненого приблизно в 100 тисяч доларів. Журналістам він пояснив, що це не його особистий автомобіль, а позичений у приватного підприємця Веміра Давітяна.

На початку 2023 року його звільнили з посади в Офісу Президента.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *