Пт. Чер 28th, 2024
NaVi. Фото: пресслужба командиNaVi. Фото: пресслужба команди

Кіберспортивний колектив з України Natus Vincere тріумфував у дебютному чемпіонаті світу з Counter-Strike 2, який проходив у Данії, а саме – в Копенгаґені. Інформація про це з’явилася на офіційній сторінці команди в X (Twitter).

Перемога NaVi з CS2

У фінальному раунді PGL Major Copenhagen 2024 український клуб здобув перемогу над американською командою FaZe Clan.

У серії з трьох карт NaVi виявилася сильнішою на двох: на карті Ancient вона випередила суперників з рахунком 13:9, хоча на Mirage FaZe Clan відігралася з результатом 13:2. Однак на Inferno українська команда вирвала перемогу з рахунком 2:1.

За свій успіх у чемпіонаті українські кіберспортсмени отримали грошовий приз у розмірі 500 тис. доларів і квитки на майбутні змагання BLAST Premier World Final та Esports World Cup 2024.

PGL Major Copenhagen 2024: допомога Азову

В рамках онлайн-трансляції змагань відбувся збір коштів для бригади “Азов” Національної гвардії України. Завдяки цьому студія Maincast зібрала понад 5 млн гривень. Український бізнесмен, інвестор NaVi Максим Кріппа подвоїв зібрану кількість коштів.

“Народжені перемагати” ввійшли в історію кіберспорту як перша команда, яка здобула перемогу на трьох великих турнірах з Counter Strike протягом одного календарного року.

Їхній наступний виклик – ESL Pro League S19, який заплановано на 23 квітня – 12 травня 2024 року. Турнір проходитиме на острові Мальта.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *